ÀREA ESPORTIVA

CAMPIONATS

CAMPIONATS

SOCIAL

El campionat social del club es fa un cop a l’any. Comença al mes d’octubre i les finals són al mes de desembre. Es un torneig que només el poden jugar els socis i socies del club. Les categories que oferim són dues per el masculí i una per el femení.

open

El Open és un torneig on poden inscriure’s tant socis com no socis. Es fa un cop a l’any i començar a inicis de maig amb les finals a mitjans de juliol. Cada anys venen jugadors i jugadores d’arreu de la comarca i de totes les edats ja que oferim una diversitat àmplia de categories. Les modalitats són SUB 10 mixte, SUB 12 masculí i femení, SUB 16 mitxe , i ABSOLUT femení i masculí. Per tal de potenciar l’augment de participants oferim més d’un nivell per categoria si les inscripcions ho permeten.

vine i juga

Torneig social de tennis. Mensual. Obert a tothom. Dura 2 hores. Dobles amb canvis de parella.

lliga femenina

La lliga femenina es una modalitat de campionat on hi ha diferents categories. Normalment oscilem entre 4 i 5 divisions. Les dues primeres de cada categoria pugen de divisió mentre que els dues ultimes del grup baixen. Es juga durant tot l’any i poden participar tant socies com no socies. La durada de cada volta és de un mes i mig.

 

torneig de padel femení

El torneig de pàdel femení es juga en un matí (11h 13h) i acostuma a organitzar-se cada dos diumenges. Poden participar tant socies com no socies. Hi ha límit de participants que es un màxim de vuit.

torneig de padel MASCULÍ

torneig de padel MIXTES

TORNEIG PARES-FILLS TENNIS I PADEL

TORNEIG 6h de tennis i pàdel

El torneig 6  hores es disputa en un dia d’estiu. Més concretament, comença al vespre i acaba a la nit per tal d’evitar les altes temperatures de l’estiu. Es un torneig on es fan dos equips equilibrats i se sumen els jocs de cada partit que es disputa. Quan acabem el torneig fem un sopar per tal de celebrar la jornada esportiva.

LLIGA CATALANA

El club ofereix la possibilitat a tots els tennistes del club a jugar per els equips federats. Cal tenir en compte que jugar per equips requereix desplaçar-se a jugar a altres clubs de Catalunya.

TORNEIG DE L’ESCOLA DE TENNIS DEL CLUB

Un cop al trimestre l’escola organitza un torneig amb diferents categories i nivells per tal que s’endinsin en el món de la competició i familiaritzin amb els diferents valors de l’esport. Es una jornada que es fa en dues hores. Sempre intentem obsequiar amb un premi a tots els participants.

LAVER CUP

LAVER CUP