Home Club

EL CLUB

INSTAL·LACIONS

Les instal·lacions consten de 4 pistes de tennis, 1 pista de pàdel, seu social-cafeteria, dues amplies terrasses, vestidors, dutxes i lavabos.

EL NOSTRE CLUB

Som una entitat sense ànim de lucre que pretén facilitar la pràctica esportiva en les modalitats de tennis i pàdel, com també el seu aprenentatge en un entorn natural privilegiat i tranquil. La nostra entitat és oberta a qualsevol usuari i és de caire popular. Som un club petit i amigable que valora sobre tot el respecte i la bona convivència entre  usuaris i el bon ús de les instal·lacions.

Des de l’inici, fa 50 anys, el Club i les instal·lacions han estat autònoms econòmicament, no ens ha calgut aportacions de cap organisme públic per la construcció, reparació, manteniment, consums, ni per recursos humans, mantenint unes pistes de tennis del poble pels  ribetans i altres usuaris de la comarca.

Des de l’acord signat amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en el que s’otorgava la Concessió de gestió de les instal·lacions de les pistes de tennis de Can Macià al Club Tennis Ribes el 9 de Maig de 1989, el Club Tennis Ribes es va fer càrrec de les obres de rehabilitació de les pistes, local social i vestuaris.

El Club ha gestionat  l’Escola de Tennis tenint com a objectiu la difusió d’aquest esport fonamentalment entre els més joves de la població. La gestió de la instal·lació per a que els ribetans puguem practicar el tennis ha estat portada de manera sostenible i amb preus populars i continuem portant la gestió de les instal·lacions en la concessió de març del 2017.

orígens i història

Els inicis del nostre club com a entitat, van ser al voltant de 1969 i durant els anys 1970-71 es va fer el projecte i construcció de les primeres pistes de tennis de Ribes. Aquestes es van ubicar just al costat del camp de futbol de Ribes, a l’espai Bosc de Plaça, en un espai verd envoltades de pins. Una colla de ribetans molt aficionats al tennis van ser els socis fundadors amb l’impuls del Sr. Cristòfol Miret i Cuadras i el 24 de novembre de 1969 es va signar l’acta fundacional de l’entitat. L’ajuntament va construir dues pistes de tennis de quick, una pista poliesportiva, els vestuaris i la seu-bar. Els socis fundadors de l’entitat van fer aportacions que van ajudar a finançar l’equipament. La inauguració oficial va ser per la festa de Major de Sant Pau, el 23 de gener de 1972.

Al 1989, el Sr . Xavier Garriga era  l’alcalde del municipi i l’ajuntament va oferir la possibilitat del trasllat de les instal·lacions a Can Macià. El Sr. Josep Pascual va encapçalar el nou projecte i es van construir quatre pistes de greenset, els vestuaris i la seu-bar del club, amb l’esforç emprenedor dels germans Pascual i aportacions d’alguns socis es van poder portar a terme les obres necessàries i es va signar un conveni de concessió de vint-i-cinc anys. El 17 d’octubre de 1989 l’entitat s’inscriu  al Consell Català de l’Esport.

La nostra entitat vol ampliar, millorar i  mantenir les instal·lacions del CT Ribes, el nostre club té més de 50 anys d’història i vol continuar millorant i gestionant  les nostres instal·lacions per la pràctica del tennis i del pàdel.

L’entitat té com a objectiu ampliar les instal·lacions en una cinquena pista de tennis i dues pistes de pàdel, amb el recinte adaptat i accessos per a persones amb mobilitat reduïda.

JUNTA DIRECTIVA

La Junta directiva està formada per:

Rosa Mestre,  Presidenta

Janet Chadwick, Secretària

Gail Thomson, Tresorera

Jaqueline Garcia, Vocal

Joaquin Tomé, Vocal

Joan Budesca, Vocal

ESTATUTS I REGLAMENT

FES-TE SÒCI

Si esteu interessats en formar part del nostre Club, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 896 28 70

Documents per fer-se soci:

full alta soci i sepa 2024

MODALITATS DE JUGADOR

Soci/a de Número

Persona major d’edat que está al corrent de pagament de les quotes periòdiques.

Soci/a  jove entre 18 i 25

Aquests socis/es entre aquestes edats tenen una quota reduïda

Soci/a major de 65

Aquests socis/es  tenen una quota reduïda

Soci/a Aspirant

Fill/a inscrit d’un soci/a d’edat compresa entre 12 i 18 anys.

Soci/a Beneficiàri/a

Fill/a d’un soci/a d’edat compresa entre 0 i 11 anys.

Convidat/da

Jugador/a no soci/a que utilitza la pista jugant amb un soci/a.

Usuari/a

Jugador/a no soci/a que utilitza la pista jugant amb un altre no soci/a.

serveis/tarifes

Preus Pistes de Tennis i Pàdel 2023

HORARIS

El Club Tennis Ribes està obert tot l’any, excepte el dia de Nadal. L’horari ordinari d’obertura de les instal·lacions serà:

DILLUNS: Tancat
DE DIMARTS A DIVENDRES: De 9:00 a 22.00
DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS: De 09:00 a 21:00

A l’estiu s’informarà de les modificacions de l’horari a causa de la calor.

LOCALITZACIÓ I CONTACTE

Direcció: C/ Blades,3. Urb. Can Macià – Los Viñedos, 08810 Sant Pere de Ribes

Tel. (+34) 93 896 28 70

Email: info@clubtennisribes.com